JOBBA MED OSS!
20210609 NKLTRA_Brattby Fotograf: Sune Grabbe
20210609 NKLTRA_Brattby Fotograf: Sune Grabbe
20210609 NKLTRA_Brattby Fotograf: Sune Grabbe

Qbik fortsätter sin expansion!

Vi söker fler virkesköpare och entreprenörer till vårt sammansvetsade team!

Våra ägare utvecklar sina verksamheter och investerar för framtiden. Produktionen och därmed timmerbehovet ökar. Qbik ska öka sina leveranser till våra lokala sågverk!

Därför söker vi fler virkesköpare, i första hand Bjurholm-Nordmaling och Västra Vindeln-Lycksele men rätt person kan bli aktuell i andra delar av östra Västerbotten också!

Qbik är ett nystartat, expansivt virkesköpande företag som på kort tid gjort stor skillnad i Västerbottens virkesmarknad. Vårt uppdrag är att anskaffa virke åt våra ägare de privata köpsågverken NK Lundströms Trävaror AB och Brattby Sågverks AB i Vännäs.

Vi är tillsammans med våra ägare ett sammansvetsat team som brinner för våra uppgifter, vi känner även en stor glädje och ansvar för den viktiga roll i virkesmarknaden vi fått efter senaste årens konsolideringar i branschen här i Västerbotten.

Vi söker dig med passionerat intresse för skog och skogsbruk och människorna i branschen! Dina kunskaper kan vara formella genom utbildning men förstås också genom intresse och erfarenhet. Hos oss finns ingen funktionell uppdelning utan du får jobba med alla delar i virkesaffären och rådgivningen. Du har full insyn i våra affärer för att kunna ta egna initiativ och egna affärsbeslut. Korta beslutsvägar.

Placering enligt individuell överenskommelse, kanske öppnar vi ett nytt kontor just för dig!

Då vi redan växlat upp köpen sedan tidigare söker vi även en duktig avverkningsentreprenör Umeå norra-södra mellanbygden som vill med på vår expansiva resa. Du kommer jobba med seniora, erfarna virkesköpare som har koll och erfarenhet av hela kedjan inom virkesaffären.

Vi ser fram emot just din ansökan!

Ansökan till anders.ringsell@qbikab.se senast 9/8. Som sagt korta beslutsvägar så ansökningar utvärderas löpande så tveka ej höra av dig.

Hör av dig med frågor till Anders Ringsell, eller nån av övriga i Qbik teamet.